6 Ağustos 2012 Pazartesi

Seyid Hamid Haşimi Giresun

Seyid Hamid Haşimi 10.09.1976 Mersin Tarsus doğumludur. İlkokulu Konya On Dokuz Mayıs İlkokulunda tamamladı. Orta Okulu Isparta Merkez Ortaokulunda tamamladı. Lise öğrenimini Isparta Lisesinde bitirdi. ÜniVersite eğitimine On Dokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik fakültesi, ÇEvre Mühendisliğinde tamamladı. Ocak 1998’te ilk iş deneyimi olarak Isparta’da tEkstil fabrikasında işe başladı. 1998 Temmuz döneminde Vatani görevine başladı. Vatani görevinden 1999 Kasım ayında terhis oldu. 2000 Yılı Şubat ayında merkezi Bursa’da olan ve ülkemizin en köklü Atık Yönetimi Firmalarından birinde işe başladı. 2002 Haziran ayında ülkemizin en köklü lojistik firmasında Ar-Ge bölümünde çalışma hayatında devam etti.  Giresun, Seyid hamid Haşimi. Çöp ihalesi Seyyid Hamid Haşimi

· Atık Yönetimi, Atık Yönetim Sistemleri, Bertaraf, Toplama ve Taşıma,

· Bertaraf, Toplama ve Taşıma, Atık Yönetimi, İhaleler, Tıbbi Atıklar,

İLGİLENİLEN YERLER;
· Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Amasya, Tokat, Sivas, Kayseri, Tuzla, Gebze, Kocaeli, İzmit, Kartepe, KüçükÇekmece,

Çalıştığı firmaların listesini görebilirsiniz.
· ADIM A.Ş.,
· GİNTEM A.Ş,
· CEYNAK A.Ş., (Çevre Ltd. , Teknik Ltd., Cihan Ltd.) (Bu firmalar birleşip daha sonra EVRA olmuş.
· ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI,
· POLİKAY A.Ş.,

http://www.siradisihaber.com/Dunya-seyid-hamid-hasimi-166398100.html

1 yorum:

  1. 10.09.1976 Mersin Tarsus doğumludur. İlkokulu Konya On Dokuz Mayıs İlkokulunda tamamladı. Orta Okulu Isparta Merkez Ortaokulunda tamamladı. Lise öğrenimini Isparta Lisesinde bitirdi. Üniversite eğitimine On Dokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik fakültesi, Çevre Mühendisliğinde tamamladı.
    Ocak 1998’te ilk iş deneyimi olarak Isparta’da tekstil fabrikasında işe başladı. 1998 Temmuz döneminde Vatani görevine başladı. Vatani görevinden 1999 Kasım ayında teğmen rütbesi ile terhis oldu. 2000 Yılı Şubat ayında merkezi Bursa’da olan Atık Yönetimi Firmalarından birinde işe başladı. 2002 Haziran ayında lojistik firmasında Ar-Ge bölümünde çalışma hayatında devam etti. 2003 Şubat ayında adı sanı hiç duyulmamış merkezi Pendik olan firmada çalışmaya başladı.
    Aynı dönemde atık yönetimine ilişkin Türk Standartları’nı oluşturdu. Giresun ve Ordu ilinin atık yönetimine ilişkin yaptığı çalışmaları destekleyerek Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. 2009 Eylül ayında ayrılma kararı aldı. Eylül 2010 firmadan resmen ayrıldı. Aynı tarihte girdiği Çevre ve Orman Bakanlığında göreve başladı. Haziran 2011 arası Çevre Bakanlığında görev yaptı. 3/2 dereceden istifa etti. Temmuz 2011 itibari ile atık yönetim sistemlerinin başka bir boyutu olan Saha Yönetimi, depolama ve bertaraf işleri (Çöp, Geri dönüşüm, İhale) ile uğraşan bir firmanın anahtar teknik personeli olup bu konuda ülkemize katacağı değerler beklenmektedir.
    Atık yönetim sistemlerinin başka bir boyutu olan Saha Yönetimi, depolama ve bertaraf işleri, çöp yakma teknolojileri piroliz vb. (Çöp, Geri dönüşüm, İhale) ile uğraşan bir firmanın anahtar teknik personeli olup bu konuda ülkemize katacağı değerler beklenmektedir.
    Diğer bir deyimle tüm işlemler atıkların bertaraf edilmesidir. Bu işlemi en iyi ve en uyguna yapmakta her firmanın vizyonu ve misyonu haline gelmelidir. Ordu Belediyesi, Giresun Belediyesi neden olmasın? Bilindiği üzere bu illerde çöp halen denize dökülmektedir. Yaptığı iş bakımında Çevre Mühendislerini, Çevre mühendisliğini ilgilendiren, en çok ilgilendiren bir iş kolundadır. Bu iş kolu Çevre Bakanlığı tarafından kontrol edilmektedir. Katı Atık ve Çöp Toplama işi, bertaraf konuları, projelendirilmeleri, ihaleleri, yapımı, yapımında yürütülmesi halkın tepkileri, ihalelerin usulü, işletiminde karşılaşılan yerel sıkıntılar insanın uğraşasını getirmese de o çalışmalarını devam ettirmektedir. İhalelerde genellikle ilgilenilen fidecilik İlgili hizmetleri ihale yolu ile hizmet alımı yapan bazı bölgelerimiz Rize, Trabzon, Burdur, Isparta, Ordu, Giresun, Samsun, Amasya, Hakkari, Tokat, Sivas, Suşehri Kayseri, Melikgazi, Tuzla, Orhanlı, Gebze, Kocaeli, İzmit, İzmir, Bursa, Kars, Antalya, Adana, Adıyaman’dır.

    YanıtlaSil